Reviews

Op deze pagina vind je een aantal van onze reviews van klanten. Op onze facebookpagina zul je er meer vinden!

  • 5 star review  AFVALLEN ONDER HYPNOSE Mijn doel 35 kilo afvallen De 5 a 6 liter cola per dag minderen(liefst niks meer) Het totaal NIET eten van groenten veranderen Na wat googelen op internet kwam ik bij bio basics uit Als nuchtere vent met de instelling van dit wordt niks eerst zien dan geloven Na een gesprek via de telefoon met anneke de beslissing genomen om uitdaging aan tegaan, de blokkade in mijn hoofd van niet met mij stond al op,een laag pitje De rustige lieve stem aan de andere kant naam alle twijvel weg De praktijk Na kennis gemaakt te hebben de sessie gestart De weerstand die ik nog over had brokkelde al snel af De rustige lieve stem voerde mij op een prettige manier precies heen waar we moesten zijn Eenmaal buiten keek ik op de klok totaal geen idéé van lengte van de sessie gehad DE WONDERLIJKE VERANDERING Eenmaal thuis de hand in kast ik pak een fles cola , zonder er bij na te denken was het nee jou moet ik niet hebben, En aan het water Nu 4 weken later Geen druppel cola Ik eet kleine maaltijden Eet ik de meest uit één lopende groenten (vroeger alleen spinazie alacreme ) Eet ik fruit En loop ZONDER HONGER RONDT Na 3 1/2week 10 KILO AFGEVALLEN EN VOEL MIJ KIP LEKKER 9 maart Nu 6 weken verder De kilo,s gaan er nog steeds zonder moeite af in een normaal tempo Ruim 13 kilo 18 maart nog steeds zonder moeite 15 kilo ANNEKE BEDANKT VOOR DE RESET DIE JE GEGEVEN HEB MARTIN

    thumb Martin van Dommele
    2/21/2018

    5 star review  Ik ben onwijs blij dat ik de stap heb genomen om hulp en begeleiding te zoeken bij Anneke voor mijn eetverslaving. Want zo ervaarde ik mijn relatie met eten de afgelopen paar maanden sterk. Na de eerse hypnosessie al had ik totaal geen behoefte in het eten en drinken dat hiervoor telkens mijn valkuil was. Nu bijna een maand later nog steeds niet. Ik heb de controle over eten en het eten niet over mij. Ik eet veel bewuster. Anneke’s liefdevolle en professionele begeleiding hierin was precies wat ik nodig had! En als een mooie bijkomstigheid heb ik een aantal kilos mogen loslaten! Yes! Op naar een gezonder ik!

    thumb Bahar Özdemir
    1/01/2018

    5 star review  Naar aanleiding van de goede resultaten van bekenden heb ik bij Anneke drie afspraken gepland voor de virtuele maagband. Anneke is erg aardig en je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ik heb nu drie sessies gehad en luister elke dag naar de MP3 die ik heb meegekregen. Na nog geen twee weken was ik zonder moeite al 2,4 kilo kwijt! Mijn relatie met eten is echt veranderd. Mijn suikerverslaving en eetbuien zijn zonder moeite verdwenen en ik geniet van lekker en gezond eten. Als je graag wilt afvallen of gezonder wilt gaan eten, zou ik dit zeker aanraden! Bedankt Anneke!

    thumb Annemie Pronk-Busse
    7/20/2018

    4 star review  Ik moest heel erg wennen. Vond het ook lastig zeker in het begin. Maar omdat deze vrouw zo ontzettend goed is in wat ze doet en je echt volledige vertouwen geeft zou Ik het ieder aanraden die beter in zijn of haar vel wilt zitten. Ze is sowieso een hele lieve en goeie vrouw. Een voorbeeld.

    thumb Annick Gouweloos
    11/30/2017

    5 star review  De eerste keer vond ik onwijs spannend. Maar Anneke is zo onwijs lief dat de spanning snel verdween. Tijdens de sessies neemt ze echt de tijd voor je. Geestelijk een hoop vaarwel kunnen zeggen dankzij Anneke! Een kundige vrouw!

    thumb Marieke Moerkerken
    10/25/2018

    5 star review  Ik stond er zeer voor open, had alleen nog geen idee hoe het zou werken. Kon ik de therapeut vertrouwen ( lees Anneke). Na een super fijne intake werd me heel veel duidelijk, ik had alle vertrouwen in Anneke en kon me zelf makkelijk loslaten. Ik vond het heel bijzonder op de 3 sessies mee te maken, bij de laatste sessie vandaag viel ik bijna in slaap, ik was zo diep weg gezakt dat ik moeite had om te blijven luisteren. zelfs nog toen ik naar huis reed, was ik nog steeds een beetje duf. Totaal ontspannen. Anneke is een zeer prettige vrouw, die zaken goed uitlegt en je goed begeleid. Ik heb me bij alle sessies zeer veilig gevoeld. Nu volhouden en blijven luisteren naar de geluidstape. Ook ga ik de zelfhypnose proberen. Anneke dank je wel. Ik zou het iedereen aanraden!

    thumb Lenny Lingbeek-van Aken
    6/27/2018

    5 star review  In het begin moest ik heel erg wennen aan het loslaten van de controle omdat mijn vertrouwen niet de makkelijkste is maar door de goede uitleg en begeleiding ging dit uiteindelijk vanzelf. deze vrouw is erg goed in wat ze doet en raad haar zeker aan. met haar vriendelijke uitstraling en stem krijgt ze je daar waar je heen moet. vb ik dronk 12 tot 18 koppen koffie per dag nu drink ik er nog mr twee en als ik maar nr de derde kijk wordt ik misselijk. water kreeg ik nooit weg nu vind ik t lekkerste wat er is. ook bepaalde emoties hebben n mindere lading gekregen ging erna altijd hel ontspannen weg. en zo ken ik wel even doorgaan in de kleine veranderingen die hebben plaatsgevonden door de sessies. van mij 5 dikke sterren voor n lieve vrouw die haar werk goed doet en verstaat n dikke aanrader dus

    thumb Natasja Hagendoorn
    5/03/2018

    5 star review  Anneke is zo'n prettig persoon en de sessies die zij heeft, zijn erg fijn! Ze neemt de tijd voor je! Ik ga met een goed gevoel naar haar toe en zou geen ander iemand voor de sessies willen! Ik beveel haar aan, want het bedrag zal niet hoger worden als het soms wat langer duurt, ze neemt de tijd voor je!

    thumb Jamay Vd Elshout
    1/24/2018

    positive review  Door hypnose heeft ze me geholpen om ondertussen al meer dan 400 dagen van het roken gestopt te zijn. Echt een aanrader!!!

    thumb Jaco Putter
    10/16/2018

Door het invullen van onderstaand formulier kun je zelf je ervaring delen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bio-basics
Average rating:  
 0 reviews